Kasvohoidot

Beautyboxissa kasvohoidot suunnitellaan asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja ihotyypin mukaisesti. Tarjolla on monipuolisia kasvohoitoja; hemmottelevia, kiinteyttäviä, puhdistavia sekä tehokkaita laitehoitoja . Hinnastosta näet kaikki kasvohoidot ja tällä sivulla on laitehoidoista hieman lisää. Kasvohoidoissa käytän korkealaatuisia Ella Bache ja Cliniccare sarjoja.

Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraääni ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, tehokas ja kivuton tapa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa kuolleen ihosolukon, pehmentää, kirkastaa, elastisoi, vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Ultraääni ihonpuhdistuksen jälkeen voidaan myös tehdä mekaaninen puhdistus, näin saadaan paras tulos.

Esteitä hoidolle: pahanlaatuiset ihomuutokset,sydämentahdistin, syöpä, antibioottikuuri akneen tai roacuttan kuuri, vasta tehty kauneusleikkaus tai täyteaine kasvoille, ei suositella raskaana oleville.

Timanttimikrohionta

Timanttikuorinta perustuu erilaisiin timanttikärkiin ja alipaineimuun. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa huokosia, häivyttää pigmenttiläiskiä ja akne arpia, madaltaa juonteita, silottaa ja pienentää suurentuneita huokosia sekä kirkastaa ihoa. Sopii lähes kaikille ihotyypeille erityisesti harmaalle, elottomalle, karhealle, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavaisempi joten hoitavat tuotteet imeytyvät huomattavasti paremmin tehden ihosta pehmeän , kirkkaan ja uudistuneen.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho on huomattavasti puhtaamman ja tasaisemman näköinen. Sarjahoitona kerran viikossa neljän viikon ajan saadaan näkyvämpiä tuloksia erityisesti arpisen ja epätasaisen ihon hoidosssa.

Esteitä hoidolle; ihosairaudet, tulehdukset, aktiivinen herpes tai ruusufinni, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, yliherkkä iho, lääkekuurit; kortisoni tai roacuttan sekä vastaavat akne lääkkeet (vähintään 6 kk. lääkekuurin päättymisestä), kemiallisten kuorintojen tai voimakkaiden A-vitamiinihoitojen jälkeen on oltava kuukausi aikaa ennen timanttikuorintaa.

Hoidon jälkeen; ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa samana päivänä, vältettävä aurinkoa tai solariumia n. 5 vrk. ajan. Mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen iho on suojattava korkealla suojakertoimella.

Mikroneulaus

Titaanista valmistetussa mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa jotka tekevät kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihoon. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Neulakanavien kautta hoidossa käytettävät tehoaineet kuten hyalyronihappo imeytyvät ihoon 1000 kertaa paremmin. Tehokas veitsetön hoito useimmille iho-ongelmille.

Mikroneulaus soveltuu ; veltostuneen ihon hoitoon, juonteiden ja ryppyjen madaltamiseen, pigmenttimuutosten ja arpien hoitoon, paksulle, harmaalle ja huonosti toimivalle iholle.

Esteitä hoidolle; kasvojen iholla aktiivinen herpes tai tulehdus, diabetes tai asiakas on raskaana.

Hoidon jälkeen huomioitavaa; Samana päivänä ei saa kosketella ihoa eikä laittaa siihen mitään aineita, hikiliikuntaa, saunaa ja aurinkoa tulee myös välttää. Ota käyttöön puhdas tyynyliina ja kasvopyyhe.

Sarjahoito 4-6 kertaa 4-6 viikon välein.

Neulaton Mesoterapia

Neulaton mesoterapia eli Elektroporaatio on ihoa kiinteyttävä ja kohottava hoito.Elektroporaation avulla sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti ohuita mikrokanavia, joiden kautta hoidossa käyettävät aineet pääsevät imeyttymään tehokkaasti syvälle kudoksiin kivutta ja ihoa rikkomatta stimuloiden kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja aktivoiden solujen toimintaa.

Elektroporaatio on kemian Nobelilla v.2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja on hellävaraisempi vaihtoehto mikroneulaukselle perustuvaan neulalliseen mesoterapiaan.

Esteitä hoidolle; Raskaus, sydämen tahdistin, rautaa kasvojen alueella, syöpä, kasvaimet, ihosairaudet, ärtynyt iho, akuutit tulehdukset, migreeni, epilepsia tai sähköyliherkkyys.

Hoidon jälkeen huomioitavaa; vältä saunaa, aurinkoa ja hikiliikuntaa.

Sarjahoitona 3-6 kertaa 1-2 viikon välein ja tämän jälkeen ylläpitohoitona 3-4 kertaa vuodessa.

Hoitoon voidaan yhdistää ultraääni-ihonpuhdistus tai timanttikuorinta.