Ripsienpidennys


Klassinen ripsienpidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä asiakkaalle kiinnitetään yksi ripsikuitu omaan ripseen. Tämä ripsienpidennys ei tuo ripsiin lisätuuheutta, mutta pituutta saadaan lisää. Klassinen ripsienpidennys on hyvä vaihtoehto niille, joilla on tuuheat ja vahvat omat ripset, sekä niille jotka haluavat luonnollisemman lopputuloksen.


Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana. Volyymiripsikuituja on mahdollista kiinnittää 2-5 yhteen omaan ripseen, joka mahdollistaa ripsien tuuhentamisen 5 kertaiseksi. Volyymiripset ovat hyvä vaihtoehto hennoille ja harvoille ripsille, sekä niille jotka haluavat näyttävän ja tuuhean lopputuloksen.


Lisää ripsikuvia ja asiakkaitten palautteita instagramissa: mirasillforstmi

Ennen kun varaat ajan ripsiin huomioithan seuraavat asiat:

- Otan ajanvaraukset vastaan tekstiviestitse, ilmoita tekstiviestissä seuraavat asiat: Etu - ja sukunimesi, mikä ripsipalvelu sinulla on mielessä, milloin haluaisit tulla ja millaiset kellonajat sinulle käy. Näin ajanvaraus on sujuvampaa.

- Ripsien laitossa menee monta tuntia, eli jos koet ongelmaksi makaamisen paikallaan pitkän aikaa kannattaa ripsiin tuloa miettiä vielä!

- Ripsiliimoille voi olla herkistynyt tai jopa allerginen, jos epäilet sinun herkistyneen liimoille, kerrothan siitä ajanvarauksen yhteydessä! Jos sinulle on aiemmin tullut ripsistä allerginen reaktio, en suosittele ripsien ottamista.

- Jos varattu ripsiaika ei sinulle käykkään, aika tulee perua VIIMEISTÄÄN 24 h ennen varatun ajan alkamista. Liian myöhään perutuista tai peruuttamattomista ajoista joudun veloittamaan koko varatun hoidon hinnan.

- Ripsiin tulee tulla puhtailla ripsillä ilman silmämeikkiä. Älä käytä öljypitoista puhdistusainetta silmiin juuri ennen tuloasi.

Ripsien kotihoito-ohjeet:

Edellytys kauniille ja pitkään kestäville ripsille on kotihoito-ohjeiden noudattaminen!

1. Ripsiä ei saa kastella, harjata eikä niihin kannata koskea 24h laittamisen jälkeen, ja tämä koskee myös huoltokertoja. Myös saunomista ja hikoilua tulee välttää.

2. Ripsien kanssa ei saa käyttää mitään öljypohjaisia tuotteita silmien lähellä. (Esim. Puhdistusaine, silmänympärysvoide...)

3. Ripsiä ei saa hangata tai hieroa, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti.

4. Ripsiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimilla eikä niihin saa laittaa ripsiväriä.

5. Ripsiä pitää harjata varovasti päivittäin ripsiharjalla, jonka annan mukaasi hoitolasta. Älä kuitenkaan harjaa liikaa tai liian kovakouraisesti, se vaan nopeuttaa ripsien lähtöä.

Huom! Älä koskaan harjaa ripsiä märkänä, vaan anna niiden ensin kuivua.

6. Varo suihkutettavien kasvovesien, meikinkiinnityssuihkeiden yms. joutumista ripsiin.

7. Ripsiin kertyy likaa (meikkiä, hikeä, rähmää yms.) joten pidä ripsesi puhtaana kastelemalla niitä vedellä ja pesemällä ripsienpuhdistusaineella säännöllisesti.

Lisätietoa puhdistusaineesta saat ripsiteknikolta! Myös näytteitä puhdistusgeelistä saatavilla.